Ååh, endelig hjemme etter mitt livs beste uke! Fy f*** for en herlig plass! Det eneste negative var å dra, og å dra fra de nye vennene, vil så veldig gjerne oppleve denne uka en gang til! Vi gikk på formokampen  (1458moh), padlet kano, tok taubane, gikk turer, orienterte i skogen to og to, og vi koste oss myyye! Hvis du skal på høvringen på leirskole snart/senere så har du virkelig noe å se veldig mye frem til!!! Ååååhhh, ta meg tilbake! Please da!! Hvis det var noe jeg kunne fått opplevd igjen så hadde det vært dette! Dette var virkelig en opplevelse for livet, skal ta med meg alle minnene framover i livet<3 Men hvis jeg skal overleve i morgen så må jeg nesten legge meg nå, fordi vi sto opp kl. 07.30 og så spiste vi, og vi dro derfra kl. 09.30 sånn cirka. Vi satt cirka 6 timer i buss, så det er derfor jeg er så sliten.

 

Men vi blogges senere da, bildene er fra toppen av formokampen (mine egne bilder fra digitalkameraet mitt) unntatt det øverste

 

Utsikt mot Galdhøpiggen og Glittertinden

Mot Otta

Utsikt mot Galdhøpiggen og Glittertinden

Utsikt mot snøhetta, litt vanskelig å se det

På vei mot Formokampen

Utsikt over Rondane Nasjonalpark




-Klem Martine<3

 



  0 kommentarer på "Heiheei"



Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2013 · August 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· Følg meg på instagram!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits