For en dag det har vært i dag!! Herregud, kom inn døra for litt siden, etter å ha vært på dansing. Skal fortelle litt om i dag da..... Jeg sto opp kl 7 som vanlig. Hadde skolepatrulje i dag, på morgenen, sammen med Magnus fra klassen. Så var det i andretimen da, vaksine! Livmorhalskreft vaksine! Den svei som f...! Den var sykt vond! Jeg beklager til dere som skal ta den, som ikke har tatt den enda! Hvis jeg gjør dere "mer redd" liksom! Hadde vondt i armen resten av dagen, har fortsatt vondt! Men ja, også dro jeg og mamma på senteret etter skolen, og så var det rett på dansing. Der kunne jeg bare bruke føttene og høyrearmen! Det gjorde så vondt, armen føltes lam, kunne ikke bevege den! Ja, så det var den dansetimen.... Nå tenkte jeg bare å slappe av med smoothie (som jeg selvfølgelig drakk opp mens jeg blogga) og kose meg med iPad og tv;)

Nå har jeg tenkt å starte å blogge igjen daglig! Håper på flere lesere/kommentarer nå!

Forrige helg fikk jeg vite at jeg skal passe en hund denne helga, fra i morgen til søndag! Gleder meg, det er søskenbarnet til mamma sin hund, den er skikkelig liten og søt da! Kommer til å blogge om hunden, og legge ut bilder osv...<3 Og så skal Pernille overnatte til meg i morgen til lørdag da! Det er så sykt godt å tenke på, denne helga blir super!

Men uansett, ha en fin kveld videre!

Koselig, da!

Beklager til dere som synes det er veldig ekkelt å se blod, eller som får anfall eller ikke tåler å se blod osv...


-Klem Martine


  0 kommentarer på "For en dag!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2013 · August 2013


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· Følg meg på instagram!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits